Vi gjør camping enkelt - både for turister og campingplasser

Vår visjon

Vi skal gjøre camping mer tilgjengelig for reisende og tilrettelegge for effektiv drift for de som leier ut overnatting.

1592984637702_untitled-05796.jpg

Foto: Reed Camping

Vår tilnærming

Vi gjør norske overnattingssteder mer synlig og tilgjengelig for reisende for å møte den økende interessen for camping og feriering i Norge. Vårt mål er å øke gjestedøgn på ved å forbedre kundereisen gjennom digitale løsninger.

DIGITAL

Norske og internasjonale forbrukere er vant til å gjøre alt fra mobilen, og det skal oppleves som raskt og brukervennlig. Vi skal knytte det digital båndet mellom norske camping-opplevelser og forbruker.

EFFEKTIV

Bruk av digitale plattformer og møteplasser vil skape en naturlig gevinst i effektivisering, både for forbrukere, og for driften av de enkelte plassene.

LØNNSOM

Våre løsninger øker antall gjestedøgn og effektiviteten rundt drift. Det bidrar til økt lønnsomhet for norske campingplasser.

MILJØVENNLIG

Vi har en grønn tilnærming til alle løsninger vi utvikler. Camping forbindes som oftest med gode naturopplevelser, og vi skal bidra til å bevare naturen vår.

“Innen digitalisering er det sannsynligvis et stort potensial for økt konkurransekraft og omsetning.”

 

CAMPING ÅRSRAPPORT ÅRGANG 5-2018

Campio-teamet

Campio-teamet består av en kameratgjeng som er lidenskapelig opptatt av norske naturopplevelser. Vi har tilbrakt mange døgn på norske campingplasser, og har sett mange veldrevne bedrifter som byr på gode kundeopplevelser. Det er fremdeles et stort potensiale for digitalisering i næringen for å gjøre opplevelsen enda mer sømløs og tilgjengelig for kundene.

20200715_120027.jpg

Yngve Øye Løkås

Yngve er oppvokst på gård i Buvika i Trøndelag, og jakter til stadighet spektakulære naturopplevelser i Norge, uansett årstid. Campingplasser har alltid vært et naturlig overnattingsalternativ på grunn av nærheten til norske naturopplevelser. Gjennom sine besøk har Yngve sett hvor mange fine plasser som finnes og samtidig sett det store potensialet for å synliggjøre både campingplassene og opplevelsene for en større kundegruppe.

20200715_172324.jpg

Mats Langgård

Mats er fra Fossum i Viken og tilbringer store deler av helger og ferier med telt i norsk natur, både på fjellet og ved sjøen. Opplevelsene på norske campingplasser har satt spor og jakten etter nye steder å oppdage er alltid tilstede. Mats håper at Campio kan bli en fin måte å oppdage nye perler i Norge på og inspirere andre til å finne sine lokale favoritter på en enkel og effektiv måte.

received_388989308445406.jpeg

Eyvind Bull Gjertsen

Eyvind er fra Nøtterøy i Vestfold som betyr at han er oppvokst ved (og på) sjøen. Han trives best ute og er ofte innom campingplasser på tur i Norge. I 2018 dro Eyvind sammen med kjæreste og hund på bobilferie i Europa og fikk oppleve campinglivet i både Danmark, Tyskland, Sveits, Italia og Østerrike. Det var mange spektakulære plasser å oppleve på veien, men det er få som kan måle seg med det Norge har å tilby.

"Vi ønsker å skape en tjeneste som vi selv kan benytte oss av på reise i Norge. En tjeneste hvor vi kan finne billig og bra overnatting i nærheten av naturen og gode naturopplevelser. Med Campio skal vi sørge for at flere får øynene opp for campingplasser som overnattingsalternativer i Norge."